تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
رادیاتور آلومینیومی , عارضه ها آبدهی ومزیت های این سیستم گرمایشی

تبليغات

دسته بندي موضوعات

آرشيو مطالب

امكانات ديگر

آمار

    تعداد آنلاین : 0
    بازدید امروز : 1
    بازدید دیروز : 1
    هفته گذشته : 13
    ماه گذشته : 28
    سال گذشته : 374
    بازدید کل : 985
    کل مطالب : 52
    نظرات : 0

رادیاتور آلومینیومی , عارضه ها آبدهی ومزیت های این سیستم گرمایشی

رادیاتور آلومینیومی , عارضه ها آبدهی ومزیت های این سیستم گرمایشی

رادیاتور وسیله فلزی یا این که نصفه فلزی است که مال آن با اعتنا به گونه کاربردش متعدد است . مکانیسم تلاش رادیاتورها به‌این شکل است که گرمای خویش را از روش تابیدن و جابجایی به هوای داخل ساختمان انتقال میدهند , ولی به طور معمول 3/1 گرمای رادیاتورها را از روش تابیدن و 3/2 آن را هم از روش جابجایی به هوای داخل ساختمان منتقل می نمایند .

قابل ذکر است که سیستم حرارت مرکزی در موتورخانه مشتمل بر دستگاههایی از قبیل : دیگ , مشعل , پمپ و . . . میباشد که حرارت را به سیال که به طور معمول آب است انتقال میدهد البته در بعضا موردها شاهد آبدهی رادیاتورها هستیم که پیرو این مطلب توضیح خوا هیم اعطا کرد .
درضمن , پمپ مو جود در موتورخانه آبگرم را به وسیله لوله کشی به درون ساختمان سوق دهی می نماید و وارد رادیاتورهای بومی در باطن ساختمان می شود که با انتقال گرما به درون ساختمان , دمای آب کاهش مییابد . بعد آب از روش لوله بازگشت به طرف موتورخانه رفته و برای جذب دوباره گرما به درون دیگ سوق‌دهی می شود و توشه دیگر این سیکل تکرار می شود .



رادیاتور آلومینیومی :

رادیاتور آلومینیومی یکی اشکال رادیاتورها میباشد که بصورت پره ای و یا این که قطعه ای ساخت می شود . رادیاتور آلومینیومی به جهت داشتن پره های فرعی جانبی دارنده مرحله تماس بیشتری نسبت به رادیاتورهای چدنی و فولادی است . از سوی دیگر هم به دلیل ساماندهی خوب تر گرما دارنده تبادل حرارتی بیشتری نسبت به رادیاتورهای چدنی و فولادی هست بعلت این‌که ضریب ساماندهی آلومینیوم اضافه از چدن و آهن است .

در رایاتورهای پره ای آلومینیومی , هر پره از رادیاتور دارنده قیمت حرارتی مشخصی است و از مخلوط تعداد پره ها می توان بها حرارتی متناسب با فضای باطن ساختمان را بدست آورد . اما در بیشتر رادیاتورهای پره ای از آلیاژهای آلومینیومی به کار گیری میشود که به مخلوط تعدادی پره در رادیاتور یک بلوک می‌گویند . ضمنا , بلوک های رادیاتورهای آلومینیومی غالبا دارنده 5 , 7 و 10 پره می‌باشد که برای سایزهای بزرگتر هم می توان از مخلوط ( کوپل ) تعدادی رادیاتور کوچکتر بهره مند شد .

جهت ارتقاء توشه حرارتی بلوک رادیاتورها هم می توان با ارتقاء پره ها درین دسته از رادیاتورها مبادرت نمود . لذا , برای نظارت بار حرارتی ساختمان با رادیاتورهای پره ای آلومینیومی هم می توان توشه حرارتی کل را در کیلو کالری یک پره تقسیم نموده و تعداد پره های رادیاتور را مشخص و معلوم نمود .


عارضه ها آبدهی در رادیاتورهای آلومینیومی عبارتند از :

آلیاژ آلومینیوم پس از طلا جواهرات , نقره و مس بعنوان چهار‌مین آلیاژ از دید ضریب ساماندهی حرارتی است البته در شکل زیر بودن کیفیت این آلیاژ قابلیت و امکان آبدهی رادیاتور در کوتاه مقطع احتمالا تولید شود .

رادیاتور های آلومینیومی نسبت به رادیاتورهای فولادی دارنده انتقال گرمای بهتری هستند در‌حالتی که که رشته رشته بودن بدنه رادیاتور سبب ساز ساخت پوسیدگی و آبدهی آن می‌شود .
پایین فشار بودن رادیاتور آلومینیومی که بدلیل تحمل بالای فشار آب تا حدود 9 برابر نسبت به بقیه گونه ها احتمالا تولید گردد .
اتصال خطا شیر آلات به رادیاتور در محل های محل ورود و خروجی آب گرم در صورتیکه بوسیله اشخاص غیر کارشناس صورت بپذیرد یا این که با ابزار غیرمناسب و باکیفیت زیر صورت پذیرد در بازه زمانی فرصت کوتاهی تولید می شود .
درصورتی که به مرحله بدنه رادیاتور آلومینیومی ضربه وارد شود بدلیل نصب شدن در مکان غیر مناسب یا این که جابجا کردن رادیاتور با وسایل نامطلوب هم احتمال دارد منجر آبدهی رادیاتور آلومینیومی گردد .
یک عدد دیگر از عارضه ها آبدهی در رادیاتورهای آلومینیومی رسوب آب می‌باشد که به جهت املاح جانور در آبهای شهری است که با گذشت زمان منجر نشست آب و رسوب آن در باطن پره های رادیاتور میشود .



مزیت های رادیاتور آلومینیومی نسبت به بقیه دسته های رادیاتورها :

مقرون به صرفه بودن رادیاتورهای آلومینیومی نسبت به رادیاتورهای پنلی
وزن کمتر نسبت به رادیاتورهای فولادی
ارتفاع قدمت و استحکام بالا در قبال خوردگی و زنگ زدگی و کاهش احتمال نشت آب
ضریب انتقال حرارت فراتر نسبت به رادیاتورهای فولادی
قابلیت و امکان تغییر‌و تحول میزان و ردوبدل پره های مجروح در تعمیرات
قابلیت و امکان بازیافت و سازگار با محیط زیست


برچسب ها : ,
نوشته: علویان | تاریخ: يکشنبه 30 / 4 / 1398 |

تبليغات

درباره ما


    مطالبی در حوزه تاسیسات مکانیکی و صنعتی و ساختمان
POWERED BY
BLOGTEZ.COM
تمامي حقوق در انحصار اين وبگاه ميباشد و هرگونه كپي برداري غير مجاز و شرعا حرام است. طراحي شده توسط : آرياتمپ